Infrastructura de apa si apa uzata

INFRASTRUCTURA DE APA SI APA UZATA

Statii de tratare a apei potabile
Statii de epurare a apei uzate
Sisteme de distributie a apei potabile si canalizare a apelor uzate

Apa curata este una dintre resursele esentiale pentru dezvoltarea sociala și economica a comunitatilor umane.

CORAL intervine în puncte strategice (stații de tratare, infrastructură de transport, stații de epurare) pentru a îmbunătăți accesul la apă și canalizare. Misiunea noastră: accesul larg la apă curată, pe care o vedem ca pe o forță transformativă care permite îmbunătățirea condițiilor de viață și oferă comunităților posibilitatea de a se dezvolta sustenabil.

infrastructura-470

Am participat la cresterea calitatii vietii a aproximativ 1.000.000 de locuitori de pe teritoriul tarii prin implementarea unor tehnologii moderne de tratare si distributie a apei potabile, functionarea acestora fiind demonstrata de calitatea ridicata a apei transportata catre consumatori.

Eforturile noastre s-au concentrat si asupra impactului folosirii apei asupra mediului. Prin statiile de epurare / tratare a apelor uzate puse in functiune pentru o capacitate de aproximativ 300.000 PE (Populatie Echivalenta) am contribuit la diminuarea impactului negativ cauzat de poluarea cu apa deversata a spatiului urban a resurselor naturale de apa.

Vizualizeaza referintele

referinte-tratare-buzau-zahar
referinte-epurare-nehoiu
referinte-tratare-buzau-sud
referinte-tratare-vaslui