Despre noi

Peste 25 de ani de experienta

CORAL este compania românească de antrepriză generală cu 25 de ani de experiență in domeniul constructiilor, oferind servicii complete de proiectare, planificare, dezvoltare și execuție a lucrarilor de anvergura mare si medie.

Portofoliul CORAL cuprinde un spectru divers de lucrari sintetizate in urmatoarele categorii:

Infrastructura de apa / apa uzata
Imbunatatiri funciare, lucrari hidrotehnice si managementul deseurilor
Lucrari civile
Restaurare si consolidare monumente istorice

In implementarea acestor categorii de proiecte ne-am asumat responsabilitatea coordonarii intregului proces, de la faza de proiectare pana in momentul punerii in functiune a edificiilor.

despre-noi-600

Misiunea noastra

Suntem canalizati orientati catre implementarea unor solutii moderne si durabile in realizarea proiectelor, lucru demonstrat de calitatea ridicata a lucrarilor finalizate.

Misiunea noastra principala este de a deveni lider pe de piata in calitate de antreprenor general. Aducem valoare proiectelor de investitii prin echilibrul intre cerintele beneficiarului, nevoile si exigentele locale in raport cu respectul si protectia mediului inconjurator.

Datorita pregatirii noastre profesionale putem concura la nivel international si dispunem de resursele tehnice, informatice si umane necesare pentru a ne extinde portofoliul de proiecte în zone din afara Romaniei.

Management & Experienta

Experinta noastra este dobandinta prin proiecte numeroase si diverse, implementate in cele patru domenii principale de activitate ale companiei. Coral ofera stabilitatea dobandita in anii de experienta prin intermediul unei echipe de management tinere si motivate.

Ne asiguram cu seriozitate si promptitudine ca toate resursele presupuse de specificul fiecarui proiect sunt disponibile la cele mai inalte standarde si avem cei mai buni oameni care monitorizeaza si supervizeaza proiectul dumneavoastra.

Studio de proiectare

Cu ajutorul echipei noastre de specialisti, asigurăm atat proiectarea cat si coordonarea tuturor specialitatilor pentru proiecte de anverguri medii și mari din întreg spectrul lucrărilor de construcții, oferind servicii complete de proiectare, planificare, dezvoltare și execuție.

Ne asumăm responsabilitatea coordonării întregului proces în condițiile stabilite cu beneficiarii, de la furnizarea materialelor, a echipamentelor și a serviciilor necesare la implicarea celor mai potrivite resurse umane. Calitatea profesională a specialiștilor noștri este unul dintre cei mai importanți vectori ai succesului CORAL.